Gitte

Jeg startede hos Kenneth i et 8 ugers forløb for at komme igang med træning igen efter en lang periode væk fra det lokale fitnesscenter. Nedkørt af stress, skilsmisse, kæmpe arbejdsbyrde trængte jeg til at få styr på krop og sind.
Kenneth lyttede og lagde et program, som passede til MIG. Var der noget, som ikke passede, eller gamle skader der skulle passes på, så tilpassede Kenneth min træning.
Han lavede en starttest på mig og det var benhårdt lige fra første dags træning. Hver gang jeg mødte op, troede jeg, at han ville tage livet af mig. Men det var på den gode måde og jeg elskede hvert et øjeblik. Jeg overskred grænser og fandt styrker, jeg ikke troede, jeg havde. Kenneth motiverede og pressede på præcis den måde, der skulle til.
Efter de 8 uger tog Kenneth testen igen og jeg havde forbedret min indsats fra at kunne klare 2 runder af programmet til 7 runder. Det var svært at få armenen ned og jeg fortalte alle på min vej om min utrolig oplevelse.
Jeg valgte et fortsætter forløb på 12 uger, som kunne målrette det jeg nu ville med min træning. Nu var jeg igang og kunne sætte mig et nyt mål for, hvad jeg ville nå. Jeg havde set, at jeg KUNNE klare det.
At starte hos Kenneth er det bedste, jeg har valgt at gøre for mig selv nogensinde. Jeg har foruden fornyet styrke og bedre form fået et kæmpe udvalg af øvelser til træning på egen hånd. Både inde og ude. Hjemme og i træningscenter. Og for første gang kan jeg træne hjemme og virkelig få noget ud af det. Fordi Kenneth har været en dygtig instruktør og meget inspirerende.
Har der været lavvande i kassen med energioverskud eller tvivl omkring andet, som egentlig ikke var en del af programmet, så har Kenneth været klar med råd, vejledning og hjælp til at komme videre.
Alle mine bedste anbefalinger til Kenneth. Jeg kendte ham ikke, da jeg startede, men det har været et fantastisk bekendtskab indtil videre og jeg har svært ved at forestille mig ikke at skulle afsted hver uge.

Hilsen Gitte